_MG_0555

Apartman Nina smješten u malom selu Zakučac okružen zelenilom i tišinom, jako slabo naseljen vam nudi samoću, mir i tišinu u neposrednoj blizini grada Omiša.

Apartman je smješten na 2 katu obiteljske kuće- ulaz je sa ceste uz  osiguran parking, kapaciteta je za 4+2 osobe, sastoji se od dvije sobe (prva soba sa bračnim krevetom 2 osobe), druga soba dva kreveta ( dvije osobe) i mogućnost korištenja ležaja na razvlačenje u dnevnoj sobi +2 osobe.  Jedna kupaonica sa tušom – toplom, hladnom vodom, sušilo za kosu. Kuhinja  je opremljena  pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom, aparatom za kavu, kuhalom  za vodu. Jedinstvenu cjelinu čine kuhinja, blagavaona i dnevna soba sa   TV, Wi-Fi Internet i izlaz na  prostranu  terasa sa pogledom na rijeku Cetinu  i zelenilo  sa mogućnošću korištenja električnog roštilja.

Da bi vam omogućili potpuni odmor  osigurali smo za vas 4 bicikle kojima možete istraživati grad Omiš i okolicu, otići na plažu, u dućan. Vaši domaćini žive 5 km udaljeno ali su vam uvijek  na raspolaganju ako vam bilo što treba,  također ako vam trebaju informacije- ugovaranje raftinga na Cetini, najam brodica, kajaka, jednodnevni izleti na otoke Brač, Hvar  vaši domaćini vas mogu uputit na najbolje u gradu Omišu. Zakučac je savršena baza za obilazak okolnih mjesta, sela i mjesta uz more i najljepših plaža na Jadranu i pješćanih i šljunčanih.